TRGOVAČKA FRANŠIZA "JUTRO"

“Jutro” je jedinstvena i nova trgovačka franšiza kompanije METRO Cash&Carry Srbija i prilika za vlasnike manjih i nezavisnih objekata da unaprede svoje poslovanje i učine ga profitabilnijim i dugoročno stabilnijim i održivijim.

prodavnica jutro
prodavnica jutro
Franšiza podrazumeva priključivanje postojećih trgovinskih radnji programu, njihovo rebrendiranje pod imenom „Jutro“, dobijanje podrške od strane METRO-a kroz savete i modernizaciju samih objekata u skladu sa novim tržišnim trendovima, unapređenje poslovanja, izlaganja i asortimana, kao i atraktivne ponude za kupovinu u METRO objektima. 

Uz različite modele finansijske podrške unapređenje objekata (koja zavisi od stanja objekata i zainteresovanosti vlasnika da i samostalno sprovede određena unapređenja), METRO učesnicima omogućava veću vidljivost, marketinšku podršku i iskustvo koje kompanija ima u ovoj oblasti širom sveta (trgovačke franšize METRO-a pod različitim nazivima postoje i u drugim zemljama, poput Rumunije, Češke, Poljske…).

Istovremeno, METRO omogućava i potencijalno uvođenje novih digitalnih rešenja, koja dovode do pojednostavljenja poslovanja (poručivanje robe, dostava i slično). 

Prva Jutro radnja u Srbiji

Objekat „Jutro“ na Divčibarama, je prva “Jutro” franšizna radnja, koja je do sada poslovala više od dve decenije pod imenom „Pepa“. Ovo je ujedno i jedna od prvih trgovačkih radnji na ovoj planini. Vlasnici su sa učeščem u franšizi dobili sredstva za unapređenje prodajnog prostora, novu opremu, savete i novi plan izlaganja robe u skladu sa trendovima i podršku u marketinškim aktivnostima. Vlasnici objekta su samostalno realizovali deo građevinskih radova i deo opreme u cilju modernizacije objekta. 

Prva Jutro radnja u Beogradu

"Jutro" u Zemunu je prvi franšizni objekat u Beogradu. Ova radnja je poznata stanovnicima Zemuna od 1996. godine pod nazivom  "Trivuk". Vlasnik Željko Trifunović sa svojom porodicom je odlučio da se pridruži "Jutro" franšizi, kako bi svojim kupcima omogućio moderno iskustvo kupovine. Objekat je značajno unapređen i modernizovan, kroz nabavku nove opreme i primenu savremenih rešenja u trgovini.
vlasnica jutro prodavnice

"ZAJEDNO SA METRO-OM, SA KOJIM SARAĐUJEMO VIŠE OD DECENIJE, SMO INVESTIRALI I PRONAŠLI NAČIN DA OSTANEMO PREPOZNATLJIVI SVOJIM KUPCIMA KROZ UNAPREĐENU PONUDU NACIONALNIH, ALI I LOKALNIH PROIZVODA I PRIMENIMO REŠENJA KOJA POSTOJE U SVETU”

Branka Ilić, vlasnica radnje

vlasnik jutro prodavnice

"OVO JE ZAJEDNIČKA INVESTICIJA KOJA JE OMOGUĆILA DA IMAMO RENOVIRAN I MODERAN OBJEKAT, SA DOBROM I POUZDANOM PONUDOM I PREPOZNATLJIVOM KOMŠIJSKOM USLUGOM. NAŠI KUPCI VEĆ REAGUJU ODLIČNO, PRIMEĆUJU VELIKI NAPREDAK, I TO JE POTVRDA DA SMO DONELI DOBRU ODLUKU U PARTNERSTVU SA METRO-OM“

Željko Trifunović, vlasnik radnje

Obratite nam se sa dodatnim pitanjima
Obratite nam se sa dodatnim pitanjima.
Kontaktirajte nas